Гневни коментари заляха социалната мрежа предизвикани от думите  на Кирил

...
Гневни коментари заляха социалната мрежа предизвикани от думите  на Кирил
Коментари Харесай

Мрежата за Петков и спасяването на Боян Петров: Измамник, кичещ се с човешка трагедия, оставка!

Гневни мнения заляха обществената мрежа провокирани от думите  на Кирил Петков, с които съпостави от Украйна с акцията по издирването на алпиниста Боян Петров. По думите на Петков държавното управление на ГЕРБ не било направило нищо, с цел да избави алпиниста, а през днешния ден неговото държавно управление направило всичко допустимо, с цел да изтегля хората от войната. Припомняме, че  Радослава Ненова от дълго време уличи в неистина Кирил Петков, който се кичи с лаври за избавителната интервенция по избавяне на починалия планинар. Според версията на Кирил Петков той носи всички заслуги за издирването на Петров в Хималаите. 

Ето и част от мненията: 

Красен Кралев:

Току-що националният представител от Българска социалистическа партия Крум Зарков съобщи: “Г-н министър председател, освобождението на Стефан Янев е неточност! ”

Не! Не е неточност!

Не е неточност да освободиш несъответстващ министър на защитата, който назовава “военна интервенция ” нахлуването на агресор с многохилядна войска в територията на мирна европейска страна.

Грешка е избирането на подобен измамник и лъжец като функционално необразования Просто Киро за министър председател на страната.

Върхът на наглостта е, че по този начин нареченият министър председател още веднъж се опита да се самоокичи с лаври на гърба на починалия планинар Боян Петров в Хималаите, макар че брачната половинка му удостовери, че това е неистина.

Грешка е да продължава това неспособно ръководство на хора, качили се на власт посредством заплатен от олигарси прелом, пристигнали за малко, с цел да вземат доста и по-късно да избягат.

Това е неточност!



Георг Георгиев:

От почитание към личността на Боян Петров и околните му няма да кажа всичко, което мисля и тъкмо, както го мисля.

Единствено - Петков, вие сте неподобаващ за поста на български министър-председател. Лъжец, лъжец, кадърен нахално да се накичи с човешка покруса, с цел да се измъкне от блатото на личната си несръчност.

Позор за страната, подигравка на самия себе си.



Виктор Димчев:

За да се защитят, ръководещите извадиха кокалите на Боян Петров, които още са някъде там, из Хималаите.

Има доста срамни неща, само че едно от тях е да ползваш умрелите си другари, с цел да поддържат политиката ти, в моментите, в който другарите са те изложили.

Припомням, че това, поради което изхвърлиха Стефан Янев, служебният министър председател на Румен Радев, е същото, поради което Иван Гешев влезе в Президентството през протестното лято на 2020.

" Ще бъде по волята на Всевишния ", заключи Христо Иванов.

Чудя се да се дръзвам или да рева...

Красимир Янков:

Много несъответстващ министър-председател! Вече са забележими тежки вреди за България. Оставка незабавно!  

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР